Élet-Stílus

Nemet mondott a Milan kiszemeltje

Edin Dzeko nem lesz az AC Milan játékosa. A bosnyák támadó - miután a hétvégén találkozott a Wolfsburg vezetőivel - kijelentette, a német bajnoknál marad.

Eldőlt, hogy nem Edin Dzeko pótolja majd Milánóban a Realhoz szerződött Kakát. A bosnyák állítólag eleinte hajlott volna a klubváltásra, ám a napokban egyeztetett a jelenlegi csapatának vezetőivel, majd kerekperec kijelentette: marad a „farkasoknál.

„Jól érzem magam a csapatnál, boldog vagyok, hogy wolfsburgi mezben szerepelhetek a Bajnokok Ligájában. A következő években mindent megteszek a Wolfsburg sikeréért” – jelentette ki a 23 éves csatár, aki az előző szezonban 26 góllal és 10 gólpasszal járult hozzá a klub első bajnoki aranyérméhez.

A Wolgsburg honlapján erősítette meg, hogy a vezetőkkel történt tárgyalás után biztossá vált, Dzeko nem igazol el, és szombattól együtt készül a csapattal a következő szezonra.

Az AC Milan pedig új támadó, Kaká-helyettes után nézhet, és a hírek szerint most a togói Emmanuel Adebayort igyekszik megszerezni az Arsenaltól, miután a Dzeko-ügylet kútba esett.

a gólkirály is hosszabbított

Meghosszabbította szerződését kedden a német bajnok VfL Wolfsburg labdarúgócsapatával a brazil Grafite, aki 28 találatával az elmúlt szezon gólkirálya volt. A 30 esztendős támadó 2012. június 30-ig írt alá. A brazil futballista 2007 augusztusában érkezett a francia Le Mans alakulatától, azóta 49 Bundesliga-találkozón 39 gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik