Élet-Stílus

Kaká volt a Konföderációs Kupa legjobbja

Az Egyesült Államok elleni döntőben kétgólos hátrányból fordító brazil válogatott legnagyobb sztárját, Kakát választották meg a Konföderációs Kupa legjobbjának.

A nyáron a Real Madridhoz szerződött Kakát választották meg a Konföderációs Kupa legjobb játékosának, és nem mellékesen: ő volt az amerikaiak ellen 3-2-re megnyert finálé legértékesebb labdarúgója is. „Már elkezdtem nyerni a Real játékosaként…” – kezdte nyilatkozatát a 27 esztendős aranylabdás támadó.

A legjobb (MTI/EPA)

A legjobb (MTI/EPA)

„Komolyabbra fordítva a szót, a királyi klub kedden mutat be Madridban, akkor majd többet beszélek a Realról, most csak annyit, hogy a Konföderációs Kupa megnyerésével nagyszerűen kezdődött egy új korszak.

“Boldog vagyok, hogy jól ment a játék a döntőben, és mivel a csapat megnyerte a tornát, engem választottak meg a finálé és az egész sorozat legjobbjának. Remélem, hogy legalább hasonló teljesítményt tudok majd nyújtani a karrierem most kezdődő új szakaszában is” – így Kaká, akinek korábban három honfitársa (Adriano, Ronaldinho, Denilson) is megkapta a Konföderációs Kupa legprímább játékosának járó elismerést. A brazilokon kívül két francia játékos, Thierry Henry és Robert Pires lett MVP.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik