Élet-Stílus

Visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Samuel Eto’o

Csillagászati fizetéssel csábítanák el Samuel Eto'ó-t, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona futballsztárját. Lapjelentések szerint a Manchester City a kameruni csatár kérője.

Számos találgatás megjelent már a sajtóban arról, hogy a következő szezonban hol fog futballozni Samuel Eto’o. A Barcelona kameruni sztárjának jövő nyáron jár le a szerződése, de a klub szeretne vele hosszabbítani.

“Hihetetlen gázsit kínál neki egy klub, ő lehet a világ legjobban kereső játékosa – mondta Joan Laporta klubelnök. – Jövőre jár le a szerződése, és szívesen tárgyalnánk vele a hosszabbításról, de így nagyon nehéz lesz őt megtartani.”

Visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Samuel Eto’o 1

A kameruni csatár iránt állítólag az egyesült arab emírségekbeli milliárdos, Manszur bin Zajed al-Nahjan által irányított Manchester City érdeklődik. Már biztosan az angolokat erősíti ősztől az Aston Villától érkező Gareth Barry és az eddig a Blackburn Roversben szerepelt, paraguayi Roque Santa Cruz.

Samuel Eto’ónak kulcsszerepe volt abban, hogy az elmúlt szezonban triplázott (bajnokság, kupa, Bajnokok Ligája) a Barcelona. A katalán sztárcsapatot 36 góllal segítette a 28 éves támadó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik