Élet-Stílus

Manchesterbe igazol az Inter brazil sztárja?

A Manchester City is beszállt a Maiconért folytatott versenyfutásba: az angol klub 22 millió eurót és Elanót adná a brazil labdarúgóért az olasz bajnok Internek.

A brazil védőt a Chelsea és a Real Madrid is kinézte magának, de ha hinni lehet az Eurosport.it értesüléseinek, akkor egyelőre csak a Manchester City tett ajánlatot érte az Internek.

Szigetországi lapértesülések szerint az anyagiak terén igencsak kedvező helyzetben lévő manchesteriek 22 millió euró mellett még a brazil Elano játékjogát is felkínálták a milánóiaknak, akik egyelőre nem reagáltak az ajánlatra, és addig aligha születik megállapodás, amíg a többi kérő ki nem teríti a lapjait.

A 27 éves futballista ugyanakkor korábban jelezte: szeretne a Bajnokok Ligájában szerepelni, ráadásul olyan együttesben, amelyik eséllyel pályázik a végső győzelemre. Vélhetően nem a Manchester Cityre gondolt…

Massimo Moratti, az Inter elnöke elmondta, szimpatizánsként a svéd Zlatan Ibrahimovic mellett Maicont is szeretné megtartani, csakhogy vezetőként más szempontokat is figyelembe kell vennie. Azt üzente a kérőknek: ha vinni akarják a nevezett játékosokat, tegyék, de ehhez mélyen zsebbe kell nyúlni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik