Élet-Stílus

A MU kiszemeltjét is vinné a Real

A Real Madrid nem elégszik meg Cristiano Ronaldo megszerzésével, még Antonio Valenciát (Wigan) is elhappolná az angol bajnok Manchester United orra elől.

Sokan biztosra vették, hogy az éppen a Realhoz távozó Ronaldo helyettesének szánt Antonio Valencia Manchesterbe költözik, ám – brit lapértesülések szerint – a királyi klub is ajánlatot tett a Wigan Athleticnek az ecuadori középpályás megvásárlására.
A játékos pénteken tér vissza a szabadságáról, akkor dönt arról, hogy hol folytatja a pályafutását – ha egyáltalán klubot vált.

„Jó ajánlatokat kaptunk, az összeg 14 és 18 millió font között van. Noha az egyik csapat néhány millióval többet adna a másiknál, Antonióra hagyjuk a döntést, határozzon ő arról, hogy hol szeretne futballozni” – mondta Dave Whelan klubelnök.

Valencia (balra): Real vagy Manchester? (MTI/EPA)

Valencia (balra): Real vagy Manchester? (MTI/EPA)

A Manchester Unitednek lenne nagyobb szüksége Valenciára, így Angliából származó hírek szerint készpénz mellett még a portugál Nani játékjogát is felajánlotta érte a Wigannek.

„Valencia Kiemelkedő képességű futballista, biztos vagyok abban, hogy a Manchesterben és a Realban is megállná a helyét” – tette hozzá a Wigan vezetője.

Az Old Traffordra járnak a legtöbben

A Manchester United mérkőzéseit látták átlagban a legtöbben az elmúlt labdarúgóidényben. Az angol bajnok találkozóira 75 304 néző látogatott ki a 76 ezer főt befogadó Old Trafford Stadionba, a vonatkozó rangsor második helyén a Real Madrid áll, a harmadik az idén triplázó Barcelona.

Az elmúlt idény nézői ranglistája: 1. Manchester United (angol) 75304 néző átlagban, 2. Real Madrid (spanyol) 74895, 3. Barcelona (spanyol) 73913, 4. Borussia Dortmund (német) 73802, 5. Bayern (német) 69622, 6. Schalke (német) 61361, 7. Arsenal (angol) 60040, 8. Celtic (skót) 57670, 9. AC Milan (olasz) 57066, 10. Inter (olasz) 55185.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik