Élet-Stílus

Japán középpályás Barcelonában

Glen Johnson a Liverpoolhoz igazolt, Luis Jimenez átmenetileg Londonba költözött, míg Nakamura Sunszuke Barcelonában próbál szerencsét. Rövid hírek.

A védővel erősített a Liverpool

A Liverpool hivatalosan is bejelentette, a klub leigazolta a Portsmouth jobbhátvédjét, Glen Johnsont. A „vörösök” 17 millió fontot fizettek a 15-szörös válogatott labdarúgóért. Johnson jelenleg a legdrágább jobb oldali védő a Premier League-ben.

A 17 millió fontos védő: Glen Johnson (MTI/EPA)

A 17 millió fontos védő: Glen Johnson (MTI/EPA)

Luis Jimenezt kölcsönadta az Inter

West Ham United egy évre kölcsönvette az Intertől Luis Jimenezt. A londoni klub továbbá megszerezte a jogot arra, hogy a szerződés lejártával véglegesen leigazolja a 25 éves chilei szélsőt. A „mágusnak” becézett támadó az elmúlt szezonban csupán hat meccsen lépett pályára az olasz bajnoknál.

Kapust igazolt a City

Erősített a Manchester City is, az égszínkékek az Aston Villa kapusát, Stuart Taylort csábították a csapathoz. A 28 éves portás korábban négy éven át védett a Villa Parkban.

Nakamura Spanyolországban próbál szerencsét (MTI/EPA)

Nakamura Spanyolországban próbál szerencsét (MTI/EPA)


Glasgowból Barcelonába

Az Espanyol leigazolta a Celtic japán középpályását, Nakamura Sunszukét. A barcelonaiak ingyen jutottak a 30 esztendős középpályáshoz, akinek a szerződése a szezon végén lejárt Skóciában. Nakamura két évre kötelezte el magát új csapatánál.

Xavier Margairaz a Züriché

Az FC Zürich 400 ezer euróért megvásárolta az Osasunától Xavier Margairazt. A felmenői révén spanyol állampolgársággal is rendelkező svájci középpályás már az elmúlt szezon második felét is a Zürichnél töltötte kölcsönben, és 14 mérkőzésen 3 gólt szerzett. A 25 éves szélső 2012-ig marad a kék-fehéreknél.

Új edző az újoncnál

A spanyol első osztályban is José Luis Oltra irányítja a frissen feljutott Tenerife együttesét. A 39 éves tréner egy évvel hosszabbította meg lejáró kontraktusát. Oltra hét év után vezette vissza a csapatot a Primera Divisionba.

Bari: nem kell Conte

A Bari is új edzővel vág neki a szezonnak, a klub – az előzetes hírekkel ellentétben – mégsem hosszabbította meg Antonio Conte szerződését. A korábbi 20-szoros olasz válogatott idén Serie B-győzelemhez segítette a csapatot. A klub hivatalos honlapján az áll, a felek közösen döntöttek a szakításról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik