Élet-Stílus

Alapemberével hosszabbított a Chelsea

Florent Malouda nem igazol sem a Barcelonához, sem az AC Milanhoz, a francia játékos ugyanis meghosszabbította a szerződését az angol Chelsea-vel.

A 29 esztendős francia labdarúgó kedden véget vetett a jövőjét érintő találgatásoknak azzal, hogy két évvel meghosszabbította az eredetileg 2011 nyarán lejáró szerződését a Chelsea-vel – ezek szerint 2013-ig a fővárosi klub alkalmazásában marad.

A londoni szurkolókat nyilván boldogítja a hír, nem úgy a Barcelonát és a Milant, ugyanis mind a két klub kacérkodott a középpályás szerződtetésével.

Marad Londonban (MTI/EPA)

Marad Londonban (MTI/EPA)

Május végén felmerült, hogy a Chelsea esetleg leigazolja az orosz Jurij Zsirkovot a CSZKA Moszkvától, s ezek után sokan biztosra vették, hogy Florent Malouda távozik Londonból.

„Valahányszor megkezdődik az átigazolási időszak, megindul a szóbeszéd az esetleges klubváltásommal kapcsolatban. Jó, ha mindenki tudja, hogy legalább négy évig a Chelsea-ben maradok” – nyilatkozta Malouda a megállapodást követően.

A 45-szörös francia válogatott labdarúgó 2007-ben – 13,5 millió fontért – az Olympique Lyontól igazolt az idén FA-kupát nyert Chelsea-hez, amelynek a szerelésében 47 mérkőzésen (31-szer volt kezdő) kilenc gólt szerzett az előző szezonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik