Élet-Stílus

Pranjic fizetett a müncheni szerződésért

A horvát Danijel Pranjic hétfőtől hivatalosan is a Bayern München labdarúgójának számít, ám a szerződés távolról sem volt zökkenésmentes.

Pranjic ugyanis kénytelen volt további 700 ezer euróval megtoldani a müncheniek ajánlatát. Klubja, a holland Heerenveen ugyanis igyekezett feljebb srófolni egyik legjobbja árát, s bár a két klub közel állt a megegyezéshez, a németek által kínált 7 milliót a hollandok kevesellték.

Pranjic nem volt rest, további 700 ezerrel megtoldotta az összeget, így korábbi egyesülete végül belement a a klubcserébe.

„Hétfőn reggel telefonon értesítettek, hogy a Heerenveen növelte az értem kért summát, s hogy a különbözetet a Bayern nem hajlandó kifizetni” – számolt be az ügyletről a holland Voetbal Internationalnak nyilatkozó Pranjic.

„Korábbi klubom 7,7 milliót kért, a Bayern viszont csak hetet akart fizetni. Nem haboztam, magam utaltam át az összeget. Sok pénzembe került, ám legalább hivatalos a szerződésem. Négy szép esztendőt töltöttem a Heerenveennél, de örülök, hogy egy nevesebb csapatban folytathatom. Persze fáj, hogy idáig fajult a dolog.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik