Élet-Stílus

Ronaldo: nem a pénzért váltok

Cristiano Ronaldo, az angol bajnok Manchester United portugál labdarúgója azt nyilatkozta, hogy már 12 hónappal ezelőtt is el akarta hagyni az Old Traffordot.

A Real Madridba tartó aranylabdás, tavaly a világ legjobbjának megválasztott csatár, aki átigazolási világrekordot jelentő 94 millió euróért távozhat a spanyol királyi klubhoz, minderről a legnagyobb brit vasárnapi bulvárlapnak, a News of the Worldnek adott interjúban beszélt.

Ronaldo: nem a pénzért váltok 1

“Az után, hogy 2008-ban megnyertük a Bajnokok Ligáját, úgy gondoltam, hogy itt nincs már mit megvalósítanom. Amikor mindent elértél, amit csak lehet, ideje új kihívás után nézni – mondta Ronaldo. – Még egy idényre maradtam, s nagyon kellemes volt sorozatban háromszor nyerni a Premier League-ben, de nekem az volt az álmom, hogy a Real Madridban játsszak.”

A portugál futballista leszögezte, hogy nem a pénzért cserél klubot, hanem azért, mert úgy látja, hogy a spanyol csapatban teljesítheti ki tudását, s válhat minden idők egyik legjobb labdarúgójává.

Ronaldo amúgy még nem írta alá a 94 millió eurós átigazolását szentesítő, és hat szezonra szóló szerződését a Real Madriddal, ahol sajtóinformációk szerint idényenként átlagban nettó 9 és fél millió eurót fog keresni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik