Élet-Stílus

Németh Balázs túl van a műtéten

Csütörtökön megműtötték Németh Balázst, a Balatonring Team versenyzőjét, aki a szerdai valenciai tesztelésen hatalmasat bukott, s eltörte kézközépcsontját.

Németh Balázst szerdán, Valenciában érte a baj: tesztelés közben megcsúszott motorjának a hátulja, ő lerepült a gépről, s megütötte a bal kezét – mint kiderült, a kézközépcsontját törte.

A Balatonring Team tájékoztatása szerint Enrique Gastaldi doktor csütörtök délután végezte el a műtétet, amely során a negyedliteres kategóriában érdekelt magyar versenyző bal kezének negyedik és ötödik kézközépcsontját rögzítette.

Egy hónapig nem versenyezhet ((Balatonring Team)

Egy hónapig nem versenyezhet (Balatonring Team)

A szerencsétlenül járt 21 éves pilótának – aki az éjszakát a valenciai kórházban töltötte – egy hónapig kell pihennie, majd ezután kiveszik a kezéből a műtét során behelyezett speciális csavart, és csak azt követően térhet vissza a pályára.

A fiatal pilóta balesetéről egyébként a gyorsaságimotoros-vb hivatalos oldala is beszámol, megemlítve, hogy Németh Talmácsi Gábor szerződésbontása nyomán kapott szerepe a csapatnál; eddig két versenyen indult, Olaszországban újoncként a 16. helyen végzett, Spanyolországban pedig 18. lett – mindkét esetben több helyet javítva a rajtpozíciójához képest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik