Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: irodai minimikro

Manapság az irodai ebéd sokszor nem más, mint egy szendvics vagy gyorséttermi kaja, esetleg a közös konyhában gyorsan felmelegített hazai. Nem mindenki szeret azonban a közösben ebédelni, ezért inkább az asztalánál eszik, de az korántsem komfortos.

Nem a reklám helye, de a nagy hírű Heinz készítette el a világ legkisebb mikrosütőjét. A célszerszámot elsősorban az angolszász világban közkedvelt paradicsomos bab melegítésére találták ki. Ennek jelentősége abban keresendő, hogy a cég legnépszerűbb terméke nem is a ketchup, ahogy azt mi itthon gondolnánk, hanem a paradicsomos bab.


Csúcsfogyasztó: irodai minimikro 1


A Beanzawave (Babforraló) fantázianevű modell nemcsak kicsi, hogy elférjen egy íróasztalon, hanem egy USB-csatlakozóval a laptopunkról is üzemeltethető. Kifejezetten ajánlják még vizsgára készülő diákoknak is, egy tea vagy kávé melegítésére. Persze nem csak USB-portról működik, jár hozzá hálózati adapter és elemmel is használható, így alkalmas mondjuk táborozáshoz is. A készülék ára, 160 dollár (30 ezer forint) körül lesz, ha megjelenik a boltokban.


Csúcsfogyasztó: irodai minimikro 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik