Élet-Stílus

Barca: Valdés évi 9 millió eurót követel magának

Megszakadtak a tárgyalások Víctor Valdés és csapatának, az előző szezonban triplázó Barcelonának a vezetése között. A 27 éves kapus túl sok pénzt követel.

A Marca értesülése szerint Víctor Valdés túlságosan is sokat kért: olyan négyéves szerződés igényével állt elő tudniillik, amely minden egyes szezonban 9 millió eurót biztosít a számára, a vezetők azonban legfeljebb 7 millió megadására hajlandó.

A lap a gránátvörös-kékek és a kapus válását prognosztizálja, de persze lehet, hogy aztán a felek valahol középúton megállnak, és például 8 millióban kiegyeznek a végén.

Amennyiben mégsem születne megállapodás, úgy Víctor Valdés távozhat, és ebben az esetben a lapértesülések szerint az AC Milan kapuja előtt köthet ki.

Megnőttek az igényei (MTI/EPA)

Megnőttek az igényei (MTI/EPA)

A 27 esztendős kapus 1995 óta tartozik a katalán klubhoz, és alapembere volt az előző szezonban triplázó, azaz spanyol bajnokságot, kupát és Bajnokok Ligáját nyert csapatnak, ugyanakkor évi 9 milliós követelése igencsak irreálisnak tűnik.

Ennyit ugyanis Kaká keres majd a Realban, míg a Barcelonában csak a tavalyi Európa-bajnokság és az idei BL-döntő legjobbja, Xavi tehet zsebre ilyen összeget – nála többet pedig csupán az Aranylabda-várományos Lionel Messi kap a szolgálataiért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik