Élet-Stílus

Új edző a Laziónál, brazil tehetséget üldöz a MU

Davide Ballardini vette át Delio Rossi helyét az olasz kupagyőztes Laziónál. Brazíliából igazolna csatárt a Manchester United. Napi hírek, röviden.

Új seprű

Davide Ballardinit, a Palermo korábbi trénerét nevezték ki a Lazio élére. Az elmúlt szezonban csak tizedik helyen végzett a Lazio a Serie A-ban, viszont az olasz kupa megnyerésével kiharcolta az Európa Liga-részvételt. Delio Rossi azért mondott le, mert nem érezte a bizalmat az Égszínkékek vezetői részéről.

Malky Mackay lett a Watford új menedzsere. Az egykori skót válogatott védő három évre írt alá a Vicarage Road-iakhoz.

Igazolnak a Bikák és a Farkasok

Visszatér a Torinóba Blerim Dzemaili. A Bolton Wanderers 23 éves svájci válogatott középpályása már játszott kölcsönben a Bikáknál, ezúttal azonban végleg elhagyja a Reebok-stadiont.

Delio Rossi (j) olasz kupagyőztesként távozik (mti/epa)

Delio Rossi (j) olasz kupagyőztesként távozik (mti/epa)

A Premier League-be visszajutott Wolverhampton Wanderers leigazolta Nenad Milijaszt a Crvena Zvezdától. A 26 éves szerb válogatott középpályás négy évre írt alá a Farkasokhoz, a szerződés összegét nem hozták nyilvánosságra.

Japánba tart Josh Kennedy, a Karlsruher SC csatára. A 26 éves ausztrál játékos várhatóan aláír a Nagoya Grampushoz. Kennedy 13 válogatott mérkőzésén hat gólt szerzett.

Másfél millió fontért leigazolta az Utrecht a Heracles Almelo védőjét, Jan Wuytenst.

A nap pletykája

18 éves brazil csodagyereket igazolna a Manchester United. Douglas Costára, a Gremio csatárára már két éve felfigyelt az angol klub, Cristiano Ronaldo távozásával azonban vált aktuálissá érkezése. A SkySport információi szerint Costát a Real Madrid, a Barcelona és az Inter is megpróbálta megszerezni az elmúlt másfél évben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik