Élet-Stílus

Túl sokat kérnek Ribéryért

"Csillagászati összegért" engedné el francia válogatott labdarúgóját a Bayern München. Jorge Valdano, a Real Madrid klubigazgatója szerint jelentősen csökkent az esélye, hogy Franck Ribéry a következő szezonban csatlakozik az újraalakuló galaktikusokhoz.

“Volt egy időszak, amikor érdeklődtünk Ribéry iránt, de a Bayern nagyon kemény álláspontot foglalt el. Valójában nem akarja eladni meghatározó játékosát, ezért csillagászati árat szabott meg” – fogalmazott az argentin klubelöljáró anélkül, hogy pontos összeget említett volna, érzékeltetve ugyanakkor, hogy a megállapodásnak jelentősen csökkent az esélye.

Karl-Heinz Rummenigge ügyvezető korábbi nyilatkozata szerint a Bayern nem tárgyal a Real Madriddal ez ügyben, mivel nem áll szándékában eladni a karmestert.

Túl sokat kérnek Ribéryért 1

A spanyol sajtó ezzel együtt kedden arról írt, hogy maga Ribéry a Real Madridot részesíti előnyben olyan csapatokkal szemben, mint a Manchester United, a Chelsea vagy a Barcelona. A Marca című lap ennél is tovább megy: azt jósolja, hogy akár már a héten Madridba szerződhet a francia középpályás. Az As arra emlékezteti olvasóit, hogy a játékos a hétvégén leszögezte: “vagy a Real, vagy semmi”.

Zinédine Zidane, az előző galaktikus csapat meghatározó futballistája, aki jelenleg Florentino Pérez elnök tanácsadója, maga is arra buzdítja honfitársát, hogy szegődjön a királyi gárdához.

A német sajtó úgy véli, csak 60 millió euró feletti összeg győzné meg a Bayernt az üzlet jövedelmezőségéről.

A Real Madrid a múlt héten 65 millió euróért leigazolta a Milantól a brazil Kakát, 94 millió eurós rekordösszeggel bejelentkezett Cristiano Ronaldóért a Manchester Unitednél, illetve határozott lépést tett – csaknem 40 millió eurót ajánlva – a valenciai David Villa átcsábítására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik