Élet-Stílus

Manchester United: ki pótolja Ronaldót?

A Cristiano Ronaldo klubváltásának ügyében kötött megállapodás után megindultak a találgatások: ki pótolja a távozó aranylabdást Manchesterben?

A Manchester United hivatalos honlapja felsorolja azokat a játékosokat, akiket a közelmúltban szóba hoztak az angol bajnokcsapattal. The Sunday Express beszámolója szerint Sir Alex Ferguson menedzser Fernando Torrest is kinézte magának, és kész 40 millió fontot adni érte a rivális Liverpoolnak.

Lapértesülések szerint a kiszemeltek között van a szintén csatárposzton bevehető Samuel Eto’o (Barcelona), Sergio Agüero (Atletico Madrid) és David Villa is. A Daily Mirror úgy tudja, a Valencia támadójáért brit átigazolási rekordnak megfelelő összeget, 52,8 millió fontot kész ajánlani a United, amelynek Ronaldo távozásával szélsőre is szüksége van.

Ribéry az egyik kiszemelt (mti/epa)

Ribéry az egyik kiszemelt (mti/epa)

Szóba került Franck Ribéry (Bayern) esetleges megvásárlása is, annak ellenére, hogy a francia klasszis kivásárlási ára 87 millió font körül mozog (legalábbis a manchesteriek honlapja szerint).

Rajta kívül a Arjen Robben (Real Madrid), David Silva (Valencia) és Antonio Valencia (Wigan) is C. Ronaldo örökébe léphet – amúgy az utóbbi megvásárlására van a legnagyobb esély.

Ugyanakkor mindez egyelőre nem több puszta találgatásnál, mivel a Manchester United elöljárói szokásuk szerint hivatalosan nem kommentálják az átigazolási pletykákat.

Pénze mindenesetre van az angol bajnoknak új játékosokra, miután 80 millió fontért adja el Ronaldót a Real Madridnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik