Élet-Stílus

Del Piero elhagyja Olaszországot?

Alessandro Del Piero, a Juventus világbajnok futballistája külföldön folytathatja a pályafutását, ha 2010-ben lejáró szerződését nem hosszabbítják meg. A La Gazzetta dello Sport szerint a Real Madridban kellene befejeznie a karrierjét.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a válogatott csatár az Egyesült Államokban, Kínában, esetleg Spanyolországban fejezheti be karrierjét. A tekintélyes sportnapilap szerint Del Piero nem az az ember, aki kérvényezni fogja, hogy hosszabbítsák meg a jövő nyáron lejáró szerződését.

„Ő nem kopogtat olyan ajtón, amelyről nem tudja biztosan, hogy kinyílik előtte” – írta a La Gazzetta, hozzátéve, az lenne az igazi, ha a 34 esztendős támadó a Real Madridban fejezné be a sikeres pályafutását.

Del Piero 1993-ban a Padovától igazolt a torinói klubhoz. Ha nem számítjuk a bundabotrány miatt elvett bajnoki címeket, akkor ötször nyert scudettót a Juventusszal, emellett BL-, Európai Szuperkupa- és Világkupa-győztes. Ráadásul nála többször senki sem lépett pályára a zebracsíkos mezben, és a gólok tekintetében ugyancsak klubrekordernek vallhatja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik