Élet-Stílus

David Villáért rekordösszeget adna a MU

A Manchester United is bejelentkezett David Villáért. Az angol bajnok brit rekordnak megfelelő összeget ajánlott a Valencia spanyol támadójáért.

A Unitednak van miből költekeznie, hiszen 94 millió eurót kaphat a Real Madridtól Cristiano Ronaldo játékjogáért, és ennek az összegnek több mint felét, 52,8 milliót hajlandó áldozni Valencia 45-szörös válogatott támadójáért – írta The Daily Mirror.

David Villát a Barcelona és a Real is kinézte magának, sokan már össze is „házasították” az utóbbi klubbal, csakhogy a Valencia 30 milliót plusz Alvaro Negredót szeretné megkapni Villáért cserébe, a Real azonban csak 25 millió készpénzt adna érte.

A lap úgy tudja, Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere csaknem biztos abban, hogy az előző szezonban 29 gólig jutó csatár az Old Traffordon köt ki, és amennyiben így lesz, az 52,8 milliós vételárral megdől a brit átigazolási rekord.

Az eddigi csúcsot a brazil Robinho tartotta, aki 2008 szeptemberében 38,2 millió euróért került a Real Madridtól a Manchester City együtteséhez.

Lapértesülés: A Barcelona 50 milliót adna

A Barcelona 50 millió eurós ajánlattal óhajt beszállni a Villa kegyeiért folytatott versenyfutásba. Az előző szezonban triplázó katalán sztárcsapat Bojan Krkic és Martin Caceres kölcsönadásában is benne lenne – ebben esetben valamivel kevesebb készpénzt, mintegy 40 milliót adna a Valenciának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik