Élet-Stílus

A Chelsea-ből igazolna Mourinho

Európa többi élklubjához hasonlóan az Internazionale is már javában a következő szezonra tervez. Jose Mourinho két honfitársát igazolná le, Ibrahimovic-ot pedig tartaná a milánói gárda portugál trénere.

José Mourinho, az Internazionale portugál vezetőedzője szeretné, ha a jelenleg egyformán a Chelsea alkalmazásában álló két honfitársa, Ricardo Carvalho és Deco a következő idényben már az ő csapatában futballozna.

A Chelsea-ből igazolna Mourinho 1

Erről Massimo Moratti, a milánói klub elnöke nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportnak, hozzátéve, hogy már meg is kezdték a tárgyalásokat. “Szándékunk szerint mindkét játékos nálunk folytatja pályafutását, és örömömre szolgál, hogy úgy tűnik, ők maguk is ezt szeretnék. Még nem született meg az egyezség a Chelsea-vel, de bízom benne, hogy hamar eredményre jutunk” – mondta a klubvezető.

Az egyformán 31 éves Carvalho és Deco az FC Portóban játszott már Mourinho keze alatt, irányításával 2004-ben Bajnokok Ligáját nyertek. A védő Carvalho a londoni Kékeknél is dolgozott vele együtt, míg a középpályás Deco öt év elteltével újítaná fel a munkakapcsolatot.

Zlatan Ibrahimovic ügyében Moratti kijelentette: egyelőre nincs érte konkrét ajánlat, de ez nem probléma, mert nagyon szívesen megtartanák a svéd támadót. Amennyiben azonban mégis elszerződne, úgy az elefántcsontparti Didier Drogba (Chelsea), a kameruni Samuel Eto,o (FC Barcelona) vagy a francia Karim Benzema (Olympique Lyon) érkezhetne a helyére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik