Élet-Stílus

Molnár Tamás Szegeden pólózik tovább

Molnár Tamás a bajnoki bronzérmes Domino Honvéd után a Szeged-Beton VE idén LEN Kupa-győztes csapatában folytatja vízilabda-pályafutását.

A válogatottól a tavaly nyári, pekingi ötkarikás játékok után háromszoros olimpiai bajnokként elköszönt center szerződtetéséről a klub honlapja adott hírt csütörtökön.

A 33 esztendős Molnár Tamás, aki kétéves szerződést írt alá a csongrádiakhoz, gyakorlatilag hazatér, hiszen Szegeden született, és annak idején itt indult pólós karrierje.

“Egy hároméves megkeresés eredménye a mostani megállapodás, tehát nem új dologról van szó – nyilatkozta Molnár Tamás. – Most mondtam igent a Szegednek, bár a végén már a Honvéddal is meg tudtam volna egyezni. A Szeged esetében az a vonzó, hogy ebben az évben a LEN-kupát is meg tudta nyerni, idehaza meg mindig rájátszásra esélyes csapata van.”
Molnár Tamás (jobbról) és az egri Decker Ádám (MTI)

Molnár Tamás (jobbról) és az egri Decker Ádám (MTI)

„Amellett adott az érzelmi alap is, hiszen éveken át, egészen 1998-ig ott vízilabdáztam, s a feleségem is szegedi kötődésű. Az új bajnokságban négy-öt, vagy akár hat csapat is okkal pályázik a legjobb négybe, reálisan a Szegednek ott a helye a rájátszásban. A játékosmozgásokat elnézve az OB I-ben a következő szezonban nem lesz akkora a Vasas és az Eger fölénye, sokkal kiegyensúlyozottabb mezőnyben dől majd el a bajnoki sorrend.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik