Élet-Stílus

Újabb érkező Münchenben, brazilok a világ végén

Luiz Felipe Scolari Üzbegisztánba szerződött, Denílson vietnámi debütálása elmaradt. A Bayern megszerezte hetedik új játékosát a nyári átigazolási szezonban. Rövid hírek.

Tárgyaló

A következő négy évben a Bayern München játékosa lesz Edson Braafheid, a Twente 26 éves védője. A suriname-i születésű játékos 76 mérkőzést játszott a Twente színeiben, februárban pedig a holland válogatottban is bemutatkozott. A hátvéd árát a felek egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Argentin csatárral erősített az Udinese. A Zebrák öt évre szerződtették a Godoy Cruz csatárát, Leandro Carusót. A 27 éves játékos az elmúlt idényben 34 meccsen 10 gólt lőtt az argentin másodosztályban.

Négy évvel meghosszabbította szerződését Carlos Kameni, az Espanyol kapusa. A kameruni portás így 2013-ig marad Barcelonában. Kameni 2005 óta védi az Espanyol kapuját.

Kispad

Laurent Guyot váltja Philippe Montainer-t az US Boulogne kispadján. A 39 éves tréner a Nantes utánpótlás-akadémiáját hagyja ott a francia másodosztályban szereplő együttesért. A klub korábbi edzője a múlt héten szerződött az első osztályba feljutó Valenciennes-hez.

Meghosszabbította szerződését Alain Perrin a Saint Etienne-nél. Az 52 éves tréner egy évvel toldotta meg kontraktusát, így 2011-ig maradhat az együttesnél. Szintén hosszabbított a csapat pályaedzője, Christian Jahan és Perrin asszisztense, Christophe Galtier.

Újabb érkező Münchenben, brazilok a világ végén 1

Luiz Felipe Scolari Üzbegisztánban folytatja edzői karrierjét. A korábbi Chelsea-tréner a Bunyodkor irányítását vette át honfitársától, Zicótól. A korábbi vb-győztes edző másfél évre írt alá az üzbég bajnoknál, ahol együtt dolgozhat az 1999-es év aranylabdásával, Rivaldóval.

Antonio Tapiával a kispadján próbál visszajutni a spanyol élvonalba a Real Betis. Az andalúzok egyéves szerződést kötöttek az 59 éves szakemberrel, aki idén nyolcadik helyre vezette a Malagát a spanyol bajnokságban. Amennyiben a csapatnak jövőre sikerül kiharcolnia a feljutást, a klub további egy évvel meghosszabbítja a tréner szerződését.

Gyengélkedő

Kisebb húzódást szenvedett az angol válogatott kapusa, Scott Carson. A West Brom portása az angolok szerdai, Andorra elleni világbajnoki selejtezőjére készül.

Elmaradt Denílson bemutatkozása, új, vietnámi csapatában, miután a támadó megsérült a szombati bajnoki előtt. A brazil játékos nem beszélt sérülése jellegéről, azt azonban elárulta, hogy egy hónapon belül ismét egészséges lesz. Az egykori világbajnok játékára kíváncsi Hai Phong-szurkolók a szombati mérkőzés után székeket dobáltak a játéktérre, és visszakövetelték a belépő árát, amely 30 százalékkal drágább lett a brazil érkezése óta. A listavezető Danang elleni meccset a Hai Phong 2-0-ra elveszítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik