Élet-Stílus

Barcelonában visszatér Gibernau

A spanyol gyorsasági motoros bejelentette, hogy a hétvégi Katalán Nagydíjon ismét nyeregbe ül. Sete Gibernau a kulcscsonttöréséből ugyan még nem épült fel teljesen, de már alig várja, hogy ismét versenyezhessen.

Mindenképpen szeretne hazai közönség előtt rajthoz állni Sete Gibernau azok után, hogy egy hónapja a kulcscsontját törte. A spanyol MotoGP-veterán a Francia Nagydíj egyik szabadedzésen bukott, és ki kellett hagynia a legutóbbi olasz versenyt.

„Alig várom, hogy ismét motorra ülhessek. Nem ígérhetem, hogy százszázalékosan felépülök a versenyre, de az biztos, hogy az elsők között a pályán leszek az edzéseken” – nyilatkozta a ONDE 2000 csapat Ducati-jával versenyző Gibernau, aki pályafutása során harmadszor törte el a kulcscsontját.

„Nincs komoly baj, a korábbi sérüléseim nem akadályozták a felépülésemet. A beültetett csavarok mentén összeforrtak a csontok, most már csak fizikailag kell utolérnem magam” – mondta a spanyol motoros, aki a szezon elején két év kihagyás után tért vissza a motorsport királykategóriájába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik