Élet-Stílus

Real Madrid: Ronaldo a következő kiszemelt

A királyi gárda új elnöke nem elégszik meg Kaká leszerződtetésével, Florentino Pérez máris Cristiano Ronaldo Madridba csábításán dolgozik.

Egy hete választották meg Florentino Pérezt a Real Madrid elnökének. Az üzletember nem vesztegette az idejét, és a klub hétfő este bejelentette Kaká leigazolását. A királyi gárda első embere a továbbiakban sem tétlenkedik, egy interjúban elmondta, hogy a következő célpont a Manchester United aranylabdása.

A Santiago Bernabeu régi-új ura biztos abban, hogy a 27 éves brazil könnyen be fog illeszkedni a madridi klubban, és vezérletével visszatérhet a csapat Spanyolország és Európa trónjára.

Ronaldo a következő? (mti/epa)

Ronaldo a következő? (mti/epa)

„Egy hete vettük át a klub irányítását, és a szurkolók kívánságának sikerült rövid idő alatt eleget tennünk Kaká leigazolásával. Minden csapat örülne, ha náluk játszana, gazdasági és sportszakmai szempontból is javíthat a klub helyzetén” – nyilatkozta Pérez egy madridi rádiónak.

Florentino Perez szerint a klub története és presztízse miatt a világ legjobb futballistáinak kell Real-mezben játszaniuk, hogy “visszajuttassák a klubot az őt megillető helyre”. Ehhez Kaká mellett további játékosokat kíván igazolni az elnök.

Sajtóértesülések szerint a nyári átigazolási időszakban 250 millió euróból kívánja megerősíteni a keretet az elnök, és ebbe a Manchester United portugál sztárjának a leigazolása is bőven belefér. „Mindent meg fogunk tenni annak az érdekében, hogy a következő szezontól Cristiano Ronaldo is a Real mezében futballozzon” – mondta Pérez. Ehhez persze lesz néhány szava Sir Alex Fergusonéknak is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik