Élet-Stílus

Matthäus a fehérvári kispadon?

Az egykori magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus lehet az FC Fehérvár vezetőedzője. Lipták Zoltán viszont biztosan a piros-kékeknél folytatja.

Varga István vezetőedző a szezon végén távozott a székesfehérvári csapat kispadjáról, és több külföldi jelölt is van a helyére, az egyik Lothar Matthäus, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitány – tudta meg a Nemzeti Sport.

Korábban Mezey György, a klub sportigazgatója azt mondta, tárgyaltak ugyan a német szakemberrel, de nem tudtak vele megállapodni, ugyanakkor a sportnapilap információi szerint a Fehérvárnál nem tettek le a szerződtetéséről, újra tárgyalnak.

Matthäus legutóbb az izraeli Maccabi Netanyánál dolgozott, és ugyan több csapattal is hírbe hozták, de még nem kötelezte el magát. Nem elképzelhetetlen, hogy a volt világklasszis újra Magyarországon dolgozik majd.

Ami biztos, hogy az egykori csapatkapitány Koller Ákos és a tavasszal Újpesten kölcsönben játszó Simek Péter is távozik a piros-kékektől, viszont a Megyeri útról Fehérvárra szerződött Lipták Zoltán, aki tavasz jelentős részében a Southamptonban játszott, csak a bajnoki hajrára tért vissza a lila-fehérekhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik