Élet-Stílus

Grandiózus tárlat nyílik Debrecenben

A kiállításra a debreceni MODEM kölcsönkapja a a Párizsi Musée D’Orsay-től a Redon-festményt. A tárlaton közel száz múzeum modern és kortárs gyűjteménye kerül bemutatásra 1300 négyzetméteren.

Aláírta a kölcsönadási szerződést a debreceni MODEM és az egyik legrangosabb múzeum, a Párizsi Musée D’Orsay arról, hogy utóbbi kölcsönadja az augusztusban Debrecenben megnyíló Messiások című kiállításra a francia múzeum tulajdonában lévő, féltve őrzött Redon-festményét. A Keresztrefeszítés címet viselő 1910 körül készült olajfestményhez a Modemnek speciális biztonsági üvegburát kell készíttetnie.

A grandiózus tárlat augustusban nyílik a „Messiások”, avagy „A nyugati ember és a megváltás gondolata” címmel. A kiállításon közel száz múzeum modern és kortárs gyűjteménye kerül bemutatásra 1300 négyzetméteren.

A MODEM eddigi legnagyobb vállalkozása Magyarországon példa nélküli, komoly nemzetközi összefogással a Föld minden szegletéből érkeznek Debrecenbe a messianizmus és a megváltás gondolatát megfejteni kívánó műremekek. Picasso, Bacon, Chagall, Warhol, Redon, Dali, Munch, Serrano, Munkácsy, Csontváry, Gulácsy, Vajda, Reigl és még számos, világhírű alkotó várja a látogatógat augusztus 13-tól december 31-ig Debrecenben.

jegyárak:

A legdrágább (teljes árú, hétvégi) jegy 3200 forintba, a legolcsóbb (csoportos diák) 900 forintba kerül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik