Élet-Stílus

Edzőváltás a Pick Szegednél?

A klubot működtető cég többségi tulajdonosa ragaszkodik Vladan Maticshoz, de az elnökségi tagok jelentős része új trénerrel vágna neki a következő szezonnak. Döntés szerdán várható.

Szerdán eldőlhet, hogy Vladan Matics marad-e a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának edzője, vagy új tréner érkezik a bajnoki ezüstérmeshez. Pistrui László, a klubot működtető cég többségi tulajdonosa a délmagyar.hu oldalnak elmondta: ő Matics mellett van, azonban az elnökségi tagok közül többen nem vele képzelik el a jövőt.

„Két és fél éve egy olyan helyzetben vállalta el a munkát, amit kevesen tettek volna. Egyik pillanatról a másikra lett tréner, és egy nagyon sikeres időszakot produkált a csapattal. Ez az idény nem volt olyan fényes, de ilyen más edzővel is előfordul” – nyilatkozta a tulajdonos, ugyanakkor hozzátette, hogy a vezetőség tagjai közül többen mással képzelik el a jövőt.

Matics március 29-én, a KEK-negyeddöntős búcsú után lemondott a posztjáról, ám a játékosok kiálltak mellette, így a szezon végéig maradhatott. A csapat sem a Magyar Kupában, sem az NB I-ben nem tudta legyőzni a nagy rivális Veszprémet, és mindkét sorozatban ezüstérmes lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik