Élet-Stílus

Félresikerült szexjátékba halhatott bele a Kill Bill sztárja

David Carradine, a 72 éves amerikai filmsztár mégsem lett öngyilkos - mint ahogy először feltételezték -, halálát egy félresikerült szexjáték okozhatta.

Carradine és felesége 2003-ban (fotó: MTI/EPA)

Carradine és felesége 2003-ban (fotó: MTI/EPA)

A thaiföldi rendőrség tájékoztatása szerint nemcsak Carradine nyaka körül találtak kötelet, hanem a pénisze körül is. A thai hatóság nem bukkant kimondottan öngyilkosságra utaló nyomokra (például hiányzott a búcsúlevél), és a színész pénisze körül talált kötélből azt feltételezik, hogy valamilyen szexuális játékba halhatott bele a filmsztár – írta a The Inquisitr magazin.

Carradine a Stretch című film forgatása miatt tartózkodott Thaiföldön, és nem jelent meg a szerda esti vacsorán, amelyet a stáb tagjai fáradtságnak tulajdonítottak. A színész holttestét csütörtök délelőtt találta meg a takarítónő.

A hivatalos jelentés szerint Carradine-ra meztelenül bukkantak szobájának gardróbszekrényében, nyakán és péniszén kötéllel. Sőt mindkét keze is össze volt kötve, a kötél pedig a nyaka köré volt tekerve. A rendőrök szerint egy másik személynek is a szobában kellett tartózkodnia Carradine halálakor.

“fojtogatós szex”

Ennek a szexjátéknak a kedvelői azt állítják, hogy a véráramlás elállítása maximális élvezetet ad, az agyi oxigénhiány ugyanis fokozhatja a kéjt. Amikor azonban az egyik személy elzárja a levegő útját, vigyázni kell arra, hogy a partnere ne fulladjon meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik