Élet-Stílus

Kubica haragszik a csapatra

A BMW-s Robert Kubica az idei teljesítmény tekintetében még jobban fájlalja, hogy a csapat tavaly nem állt mögé a bajnoki küzdelemben.

Robert Kubica kimondottan el van keseredve, amiért az idei éve teljes esélytelenségben telik, főképp, hogy tavaly talán megnyerhette volna a címet.

A BMW Sauber 2008-ra az első győzelem megszerzését tűzte ki célul, amit a Kanadai Nagydíjon Kubica teljesített is, és szinte végig harcban állt a címért, azonban akkor is és azóta is azt állítja, hogy a csapat nem állt mögé teljes súlyával a küzdelemben.

Kubica haragszik a csapatra 1

“Az ilyen helyzetek megszokottak az autóversenyzésben, sosem lehet tudni, hogy az ember hol áll majd a következő évben. Épp ezért voltam csalódott tavaly, amikor nem ragadtuk meg az alkalmat, pedig az élmezőnybe tartoztunk.”

“A BMW-nél minden lépésről lépésre eltervezett. De néha el kellene térni a tervtől. Amikor nekem lehetőségem adódott, hogy a Forma-1-ben versenyezzek, én is mondhattam volna, hogy ó, ez még korai… De ehelyett meg kell ragadni a lehetőségeket, különben elúsznak a dolgok” – kritizálta a csapat merevségét a lengyel.

Kubica idén még nem szerzett pontot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik