Élet-Stílus

Milánói játékosért harcol a Chelsea

Korábban Franck Ribéryt, Kakát, Emmanuel Adebayort, Andrea Pirlót, Clarence Seedorfot, David Beckhamet és Xabi Alonsót is hírbe hozták a Chelsea-vel, Carlo Ancelotti kívánságlistájának élén ugyanakkor Alexandre Pato és Glen Johnson szerepel.

A 19 éves brazil játékost – aki 54 Serie A-találkozón 24 gólt szerzett az AC Milanban – jól ismeri a Chelsea új menedzsere, és nem is sajnálná rá a pénzt.

Lapértesülések szerint a londoni klub 30 millió fontot ajánl érte a Milannak. Az olasz klub sem járna rosszul az üzlettel, tekintve, hogy 2006-ban 19,6 milliót adott érte az Internacionalnak.

Pato kékbe öltözik? (MTI/EPA)

Pato kékbe öltözik? (MTI/EPA)

A másik kiszemelt, az angol válogatott Johnson játszott már a Chelsea-ben (69 meccsen négy gólt szerzett), de a klub később kölcsönadta, majd végleg eladta a Pompeynak – lapértesülések szerint mintegy négymillióért. A hírek arról szólnak, hogy a londoniak 12 millió font körüli összegért vásárolnák vissza.

kaká marad

Kaká, az AC Milan brazil labdarúgója változatlanul maradni szeretne Milánóban, annak ellenére, hogy a sajtó az elmúlt hetekben többször kapcsolatba hozta a Real Madriddal.
„Utoljára mondom el, nem szeretnék távozni!” – nyilatkozta Kaká. „Üzenem az AC Milan szurkolótáborának, hogy meghoztam a döntésemet, amely végleges: maradok!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik