Élet-Stílus

Vízilabdagála lesz olimpiai bajnokokkal

Az elmúlt három olimpiai ciklus magyar pólóbajnokainak részvételével Vodafone Aranygála lesz június 19-én, 20 órától a Hajós Alfréd uszoda szabadtéri 50 méteres medencéjében.

„A jótékony célú vízilabda-gálamérkőzés célja az elmúlt 12 dicsőséges évben maradandót alkotó, mára példaképpé vált játékosok ünneplése, a válogatottságtól visszavonultak méltó köszöntése” – mondta az esemény főszervezője, Székely Bulcsú, aki maga is ötkarikás aranyérmes, és a most zárult bajnokságban bronzérmet szerzett a Honvéddal.

A mérkőzésen egy medencében játszanak majd a jelenlegi válogatottak és a 21 olimpiai bajnok vízilabdázó, amire ez idáig még nem volt példa.

“Az eseményre meghívást kapnak a magyar vízilabdasportban örökérvényűt alkotó játékosok, szakvezetők, segítők. Nem egy szokványos mérkőzést, hanem gálaprogramot szeretnénk létrehozni, melynek csúcspontja az olimpiai bajnokokból álló csapatok egymás elleni mérkőzése, a válogatottak méltó visszavonultatása és köszöntése” – tette hozzá Vári Attila, az esemény társszervezője, Székely Bulcsú honvédos csapattársa, aki ugyancsak olimpiai bajnok.

A mérkőzést kiegészítő programokkal, látványos felvezetéssel, fény-, hang- és látványtechnikai elemekkel, közönségjátékokkal, a szünetekben látványos bemutatókkal ötvözik. A gálán fellépő játékosok a teljes jegybevételt a magyar vízilabda-utánpótlás támogatására ajánlották fel.

Bővebb információt keddtől a www.pologala.hu oldalon találhatnak az érdeklődök. Jegyeket szerdától az IBUSZ-irodákban lehet vásárolni 2500 forintos egységáron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik