Élet-Stílus

Juninho Pernambucano az Interben?

Olaszországból származó hírek szerint a Lyontól távozó Juninho az Interhez szerződhet, viszont Marko Arnautovic egyelőre nem lesz a milánóiak játékosa.

Olasz lapértesülés szerint az Interben folytathatja pályafutását az Olympique Lyontól távozó brazil Juninho Pernambucano.

A 34 éves játékosnak csak jövő nyáron járt volna le a francia csapattal kötött szerződése, de a vezetők eleget tettek a kérésének, így nyolcéves szolgálat után ingyen váthat klubot.

A hírek szerint az Inter lehet a következő csapata, de szóba került, hogy esetleg hazatér, és a Sao Paulóban fejezi be az 1993 óta tartó profi karrierjét.

Juniho sorsa még nem dőlt el, az viszont biztos, hogy Marko Arnautovic, az FC Twente osztrák játékosa nem öltözik kék-feketébe – legalábbis egyelőre -, miután az orvosi vizsgálatok során kiderült, törés van a jobb lábában.

A 20 éves csatár ügynöke ugyanakkor optimista az átigazolást illetően, állítása szerint az újabb orvosi tesztek mindenkit megnyugtatnak majd, s védence az Inter játékosa lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik