Élet-Stílus

Crespo új csapatot talált magának

Hernan Crespo a Genoában folytatja a pályafutását, az argentin támadó két évre kötelezte el magát az olasz klubhoz. Ricardo Quaresma is Genoa játékosa lehet.

A 33 esztendős argentin játékos ügynöke, Fernando Hidalgo pénteken találkozott a klub elnökével, Enrico Preziosival, aki később boldogan nyilatkozott a megállapodás ürügyén.

„Nagyon fontos számunkra Crespo megszerzése, hiszen nagyszerű játékos, már régóta szerettem volna leigazolni”.

Hidalgo elmondta: az Internél mellőzött csatárt a Fiorentina is megkereste, de csak egyéves szerződést ajánlott neki, míg a Geonánál hosszabb távon számolnak vele, két évre ír alá.

Irány Genova! (MTI/EPA)

Irány Genova! (MTI/EPA)

Crespo mellett Ricardo Quaresma is Geonoába tart. Enrico Preziosi megjegyezte, a portugál szélső átigazolásának ügyében már meg is egyezetett az Interrel.

„Már csak a játékos aláírása hiányzik a papírokról. Nem hiszem, hogy bármi közbejöhetne, de a jövő héten találkozunk, és mindent elsimítunk majd” – ígérte a Genoa első embere.

Quaresma tavaly nyáron az FC Portótól igazolt az Interhez, amely később kölcsönadta a Chelsea-nek, ugyanakkor – finoman szólva – Londonban sem sikerült „megváltania a világot”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik