Élet-Stílus

Edzőkérdés: Ancelotti már döntött

Carlo Ancelotti amondó, ha az ő döntésén múlik, akkor AC Milan vezetőedzője marad. A 49 esztendős szakvezető sorsa a jövő hét elején dőlhet el.

Ancelotti jövő hétfőn egyeztet a folytatásról a milánói klubvezetőkkel, de előre bocsátotta, ha rajta múlik, akkor marad az AC Milannal, és kitölti a jövő nyárig szóló szerződését.

„Én is a klub döntésére várok. Leülök az elöljárókkal, és a találkozó után mindannyian tisztán fogunk látni” – magyarázta a 49 éves edző, aki 2001 óta van állásban a Milannál, amely egy fordulóval az olasz bajnokság vége előtt a második helyen áll.

Ancelotti jelezte, a Chelsea-vonal „él”, de addig nem találkozik a londoniak orosz tulajdonosával, Roman Abramoviccsal, amíg ki nem derül, milyen tervei vannak vele az AC Milan vezetőinek.

Hétfőn ismét asztalhoz ülnek (MTI/EPA)

Hétfőn ismét asztalhoz ülnek (MTI/EPA)

„Két éven át tanultam az angol nyelvet, s nem is megy rosszul, de ha a jelenlegi munkaadóim arra kérnek, hogy folytassam a munkát, maradok Milánóban” – tette hozzá Carlo Ancelotti.

A labda mostantól milánói grémium térfelén pattog…

Hosszabbítottak sevillában, Jol az Ajaxnál

További egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Manolo Jimenez, a Sevilla edzője. A 45 éves tréner 2007 októberében Juande Ramostól vette át a csapatot, amellyel, akárcsak tavaly, az idén is harmadik helyen végez. A Sevilla így ősszel indulhat a BL-ben.

Martin Jol lett a holland élvonalban szereplő Ajax új vezetőedzője. Az 53 éves tréner – aki a szezon vége előtt lemondott Marco van Bastent váltja – hároméves szerződést kötött a klubbal. Jol legutóbb a Hamburgot irányította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik