Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: kutyaruha negyedmillióért

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

High-tech cipőszagtalanító
Ceruzavastag LCD tévé
Egy “cool” könyv

A Gucci, Louis Vuitton, Prada, D&G, Armani után Roberto Cavalli is beállt a kutyagardrób-tervezők sorába. Egy – kifejezetten kis és középtermetű kutyák számára tervezett – kollekcióval rukkolt elő, amelyet a Roberto Cavalli Pets névre keresztelt. A neves divattervező, aki egyébként az állatminta nagymestere, a kutyaruhák terén sem hazudtolta meg önmagát: a négylábúaknak tervezett luxusdarabjait is a jaguár- és leopárdminták uralják.

KÉPGALÉRIA!

KÉPGALÉRIA!

A házi kedvenceknek szánt ruhák között selyemszegélyes, szatén fürdőköpeny és selyemnadrág, dzsörzéből és gyapjúból készült pólók, bársony melegítőnadrág, pulóverek és pufidzsekik egyaránt megtalálhatók. Sőt elegáns kiegészítőket is vásárolhatunk hozzá kutyusunknak, mint például jellegzetes kutyatappancs-motívummal díszített nyakörvet és pórázt, valamint steppelt, selyemszegélyes kutyaszállító táskát.

KÉPGALÉRIA!

KÉPGALÉRIA!

A Roberto Cavalli Pets kollekció – amely a jövőben kutyaékszerekkel és -ágyakkal is bővül – legolcsóbb darabja átszámítva 22 ezer forintba, míg a legdrágább 250 ezer forintba kerül.

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztó rovatba!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik