Élet-Stílus

Százmilliós állami támogatás a Veszprémnek

admin
admin

2009. 05. 19. 12:53

Az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága állásfoglalást fogadott el keddi ülésén arról, hogy az MKB Veszprém kézilabdacsapatát ért erőszakos támadás nyomán felmerült többletköltségek miatt a klub támogatást kapjon a kormánytól.

A támogatás keretösszege 100 millió forint lenne, amelyet a klub veszteségeinek kompenzálására, a biztosítási költségek megelőlegezésére, likviditásának támogatására fordíthatna – ismertette Bánki Erik, a bizottság fideszes elnöke.

Az ülésen Hajnal Csaba, a veszprémi kézilabdaklub ügyvezetője azt mondta: ha nem kapnak segítséget, nem tudnak ezen a szinten tovább működni, önállóan nem tudják megoldani a helyzetet.

Ismertette: augusztus végére, szeptemberre zárulnak le a vizsgálatok, addig a biztosító nem fizet. Három új játékost kellett hozniuk, a megsérült kézisek gyógykezelését is a klub fizeti.

Marian Cozmát, a Veszprém román beállósát február 8-án hajnalban gyilkolták meg Veszprémben. Két klubtársa, a szerb Zarko Sesum és a horvát Ivan Pesic súlyos, illetve életveszélyes sérüléseket szenvedett.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.