Élet-Stílus

Hatot lőttek Hajnalék, újabb Real-vereség – videó

Bajnokot avattak három nagy bajnokságban a hétvégén: az Inter és a Manchester United megvédte a címét, a Barcelona pedig rövid időn belül a második trófeáját nyerte. Németországban záporoztak a gólok, de még semmi nem dőlt el. Nézze meg a hétvége legszebb góljait!

Angliában sorozatban harmadik bajnoki címét nyerte a Manchester United. Sir Alex Ferguson csapatának egy gólnélküli döntetlen is elég volt hazai pályán az Arsenal ellen a címvédéshez.

A Liverpool hiába győzte le 2-0-ra – és ejtette ki – a West Bromot, hatpontos a hátránya a vörös ördögökkel szemben egy fordulóval a bajnokság vége előtt.

A Chelsea is hozta a kötelezőt, két francia góllal múlta felül a Blackburn Roverst.

Spanyolországban a Real Madrid sorozatban harmadik meccsét bukta el, ezúttal a Valencia győzte le 3-2-re a címvédőt.

A Barcelona játék nélkül megnyerte a bajnokságot, vasárnap este megengedhették maguknak, hogy kikapjanak a Mallorcától. Guardiola tartalékosan kiálló csapatának a helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernie az összecsapást, de végül 2-1-es vereség lett a vége.

A Valencia kikapott az Atletico otthonában egy góllal, és a két csapat helyet cserélt a tabellán. Az utolsó két forduló előtt a fővárosiak állnak a biztos BL-szereplést érő negyedik helyen.

Olaszországban is játék nélkül lett bajnok az Inter, miután a városi rivális AC Milant meglepetésre elverte az Udinese.

Az Inter már tét nélküli meccsen könnyedén átgázolt a Sienán.

A forduló legizgalmasabb, hét gólt hozó meccsén az AS Roma csak nagy csatában gyűrte le a Cataniát.

A Juventus megint botlott. Nedvedék ezúttal az Atalantát voltak képtelenek legyőzni, a 2-2-es végeredmény még számukra volt hízelgő, hiszen a kiscsapat összesen háromszor találta el a kapufát.

Németországban továbbra is izgalmasan alakul a bajnokság. Egy fordulóval a vége előtt a Wolfsburg van a legkedvezőbb helyzetben, miután a Dzeko-Grafite-duó ötöt vágott a Hannovernek.

A Bayern 2-2-es döntetlent játszott a Hoffenheimmal, így kétpontos a hátránya a listavezetővel szemben.

A Stuttgart is odaérhet még a végelszámolásnál, miután két góllal legyőzte a Cottbust.

A Wolfsburghoz hasonlóan a Leverkusen is öt gólt rúgott. A kiesés ellen küzdő Gladbach erejéből egy árva szépítő gólra nem futotta.

Hajnal Tamásék sem fukarkodtak a gólokkal, a Borussia Dortmund hatot lőtt a Bielefeldnek. A magyar középpályás szerezte csapata második találatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik