Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: egy „cool” könyv

Nagy verseny kezd kialakulni az elektronikus könyvolvasók mezőnyében, a tudás és a dizájn szempontjából is egyre jobbak a készülékek.

Az Interead cég is belépett az elektronikus könyvek piacára. A különben is egyre divatosabb elektronikus könyvolvasók száma szépen gyarapszik, az Amazon Kindle, a Verizon és számos japán gyártmány közt a cég egy igazán színes darabbal rukkolt elő.

A Cooler formavilága egyértelműen egy Apple iPod Nanoé, ami akár megtévesztésre is alkalmas. A készülék felesúlyú, mint a nagy favoritnak kikiáltott Amazon Kindle, az olvasófelülete viszont ugyanakkora.

Fülhallgató-kimenet, 1 GB-os belső memória – amihez lehet SD-kártyát venni – tartozik hozzá, ha bővíteni szeretnénk. A készülék támogatja az EPUB-, TXT-, JPEG-, PDF- és MP3-formátumot, valamint ért nyolc nyelven, köztük oroszul és a hagyományos kínain. Az idővel sem kell nagyon takarékoskodni, a gyártó szerint 8000 oldalnyi szövegig bírja az akku.

Csúcsfogyasztó: egy „cool” könyv 1

A cég a termékhez fenntart egy e-book áruházat is, amelyben 750 ezer cím közül lehet válogatni, és extra kedvezményeket biztosít a tulajdonosoknak. Az ára 249 dollár.

Csúcsfogyasztó: egy „cool” könyv 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik