Élet-Stílus

Martinez nem érti Talmácsiékat

"Példa nélküli Talmácsi Gábor egyoldalú szerződésbontása" - nyilatkozta az MTI-nek a motorsportban 28 éve dolgozó Jorge Martinez csapatfőnök.

“Érthetetlen és felfoghatatlan a döntés, mivel Gábor gyári motort kapott a csapattól, és ő igazolta a tehetségét, hiszen nagyszerű eredményeket ért el vele az évek folyamán. Mindig is tökéletes volt a viszonyom vele, ezért remélem, sikerül beszélnünk, melynek során tisztázzuk a helyzetet és folytatódik az eddig kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat” – mondta Martinez.

A csapatfőnök hozzátette, ugyanakkor nem tudnak szó nélkül elmenni a történtek mellett, melynek lesznek következményei. Az üggyel kapcsolatban nemzetközi sajtótájékoztatót tart az istálló pénteken 11 órától Le Mans-ban.

A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor és menedzsmentje csütörtökön jelentette be, nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban. Ennek oka a második motor hiánya és a médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása volt. Martinez ezekre pénteki sajtótájékoztatóján kíván reagálni részletesen, s ott árulja el az istálló várható lépéseit is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik