Élet-Stílus

Hihetetlen hajrában bukott el két pontot a Győr

A Haladás a 90. percben még kétgólos hátrányban volt Győrben, de a hosszabbításban sikerült pontot mentenie a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Parádés gólokat hozott az eredetileg februárra kiírt mérkőzés, amelyet sokkal jobban kezdett a hazai együttes. A góllövőlistát 20 találattal vezető Bajzát egy remek centerezés után meg is szerezte a megérdemelt vezetést a győrieknek.

A szünetig már nem változott az eredmény, de a fordulás után elkezdtek potyogni a látványos gólok. Rögtön a 46. percben Kink egy bődületes bombával növelte a győriek előnyét. A vendégek nem adták fel, és Sipos kiszorított helyzetből szépített.

Nem sokkal később ismét kétgólos hazai előnyt mutatott a kijelző, Aleksidze egy kicsorgó labdát vágott a hálóba. A rendes játékidő végéig úgy tűnt, hogy simán otthon tartja a pontokat a Győr, de a Haladás két védelmi hibát kihasználva egyenlített: Sipos a második góljával 3-2-re alakította az állást, majd Csontos egy látványos ollózó mozdulattal beállította a végeredményt.

Soproni Liga, 16. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Győri ETO FC-Szombathelyi Haladás 3-3 (1-0)
Gól: Bajzát (27.), Kink (46.), Aleksidze (77.), illetve Sipos (61., 90.), Csontos (92.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik