Élet-Stílus

Ancelotti a bűnbak, irány Chelsea?

Egyedül Carlo Ancelotti vezetőedzőt hibáztatja az elmaradt bajnoki címért Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa. Könnyen elképzelhető, hogy a kritizált tréner a következő szezonban már a Chelsea-nél irányít.

“Hogy ebben az évben nem lesz a miénk a scudetto, az kizárólag Ancelotti felelőssége. Olyan játékosokkal, mint amilyenek a Milanban játszanak jelenleg, kényelmesen az Inter előtt kellene állnunk” – mondta a La Repubblica című lapnak Olaszország miniszterelnöke.

A Milannak már csak matematikai esélye van rá, hogy övé legyen a scudetto, ugyanis három fordulóval a bajnokság vége előtt hét pont a hátránya a városi rivális Internazionaléval szemben.

Ancelotti távozik? (MTI/EPA)

Ancelotti távozik? (MTI/EPA)

Berlusconi arra is kitért, hogy a Real Madrid és a Chelsea is szívesen látná a trénert, de megjegyezte, addig nem várható döntés a szakember jövőjéről, amíg a Milan vezetői és Ancelotti nem ülnek le beszélgetni az esetleges folytatásról.

A királyi gárdánál nyáron új elnököt választanak, és a posztra legesélyesebb Florentino Perez állítólag szívesen látná Juande Ramos helyén Ancelottit. Guus Hiddink, a „beugró” holland szakvezető az orosz válogatott irányítása mellett csak a szezon végéig vállalta el a menedzseri feladatok ellátását a Chelsea-nél, a londoniaknál is felmerült már az olasz szakember neve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik