Élet-Stílus

Ontja a gólokat Ronaldo – videó

Visszatérését követően továbbra is remekel Ronaldo: a brazilok kétszeres aranylabdás labdarúgója szerdán két gólt szerzett az Atletico Paranaense ellen, ezzel csapata, a Corinthians bejutott a Brazil Kupa negyeddöntőjébe.

Az első mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedett Ronaldo alakulata, így a visszavágón szükség volt a Fenoménnak becézett 32 éves futballista eredményes játékára.

A brazilok nagy kedvence 2008. február 13-án, még az AC Milan színeiben szenvedett súlyos térdsérülést, amelynek következtében annak a veszélye is fennállt, hogy végleg fel kell hagynia a futballal.

A Corinthians decemberben szerződtette, azóta pedig 13 találkozón 10 találatot ért el, amivel felkeltette a szövetségi kapitány érdeklődését is. Dunga pár napja kijelentette, nem tartja kizártnak, hogy valamikor küld neki meghívót.

—-Adriano a Flamengónál—-

Korábbi együttesénél, a brazil Flamengónál folytatja pályafutását Adriano, akivel áprilisban bontott szerződést az Internazionale labdarúgócsapata. A hírt szerdán jelentette be Brazília legnépszerűbb együttese, melynél 2001-ig játszott korábban a világbajnok csatár.

A 27 éves Adrianótól azért vált meg az olasz bajnokság listavezetője, mert az április elején rendezett világbajnoki selejtezők után nem tért vissza Milánóba, és sokáig életjelet sem adott magáról. A csatár néhány nappal a történtek után úgy nyilatkozott, hogy nem leli örömét a játékban, így pihenni szeretne, ezért nem utazik vissza Brazíliából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik