Élet-Stílus

Hattont kórházba vitték

Brutális verést kapott Ricky Hatton szombat este a jelen súlycsoporttól függetlenül legjobb bokszolójának tartott Pacquiaótól. A leütes után kórházba vitték, de szerencsére nincs komolyabb baja.

A Manny Pacquiao elleni mérkőzést követően azonnal kórházba szállították a súlyos KO vereséget szenvedő Ricky Hattont. Az angol bunyós a végső leütés után hosszú percekig feküdt a padlón, majd csak segítséggel tudott felállni és láthatóan azt se tudta hol van. A meccs utáni riportot pedig megtagadta, mondván, hogy rosszul érzi magát.

A kórházban elsősorban azt vizsgálták, hogy nem keletkezett-e vérömleny az agyában, ami gyakran előfordul ha egy bokszoló ennyire beveri a fejét a ringbe, mint azt ő tette az amúgy is brutális kiütés után. A tesztek szerencsére nem állapítottak meg semmi rendellenességet, így Hatton már el is hagyta a Valley Hospitalt és családja körében próbálja kiheverni az őt ért sokkot. Az angol bunyós állítása szerint nem is látta azt a balhorgot, amivel Manny Pacquiao kiütötte őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik