Élet-Stílus

Áttért a turistaosztályra a brit trónörökös

Turistaosztályon repül ezentúl Vilmos herceg, a brit trón várományosa, tekintettel a majdani alattvalóit sanyargató súlyos gazdasági bajokra.

A The Sunday Telegraph értesülése szerint Vilmos különösebb hírverés nélkül utasította stábjának tagjait, hogy utazásait menetrendszerű járatok normál utasfülkéibe szervezzék.

A lap forrásai szerint a 26 éves herceg már e hónap elején is a British Airways légitársaság Londonból Genfbe tartó menetrendszerű járatának turistaosztályán repült, amikor barátnőjével, Kate Middletonnal svájci sívakációra utazott. A járaton természetesen „jelen voltak” a biztonságiak is, de az egész út “nagyon feltűnésmentes” volt, és az utasok közül sokan nem is vették észre, hogy ki ül közöttük.

A The Sunday Telegraph forrása szerint Vilmos „egyébként is utálja”, ha nagy a felhajtás, amikor utazik. A herceg sokkal pihentetőbbnek találta a turistaosztályt, mint „a gép elejét”, ahol a személyzet „általában idegesen forgolódik körülötte”. Vilmos most először repült a hivatalos angol megjelöléssel „gazdaságosnak” (economy class), a zsúfolt karámokra utaló, „népi” szóhasználatban „szarvasmarhaosztálynak” (cattle class) nevezett hátsó traktusban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik