Élet-Stílus

Két új játékossal ismét erős lehet a Milan

Az AC Milan két új játékos leigazolásával ismét a régi lehet, trófeákért küzdhet, állítja a csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti, aki cáfolta, hogy a Realhoz készül.

Az Milan már csak a bajnokságban van versenyben, és ott sem az első, hanem a BL-indulást jelentő harmadik helyért harcol.

Carlo Ancelotti vezetőedző szerint ugyanakkor nincs olyan nagy baj a csapatával. Amondó, nem kell felforgatni a keretet, két jól sikerült nyári igazolással a Milan visszakerülhet a legjobbak közé, s újra trófeákért küzdhet.

„Két új, minőségi játékossal ismét versenyképesek leszünk” – mondta Ancelotti, aki egy középső védő és egy támadó leigazolását szorgalmazza. Előbbire a csapatkapitány, Paolo Maldini várható visszavonulása miatt lesz égető szükség.

2001 óra irányítja a Milant (MTI/EPA)

2001 óra irányítja a Milant (MTI/EPA)

A szakvezető egyébként cáfolta, hogy ultimátumot kapott volna milánói klubtól (miszerint elbúcsúzhat az állásától, ha nem végez dobogón a csapattal), továbba elmondta: nem készül a Real Madridhoz, ebből következően – tette hozzá -, nem igaz, hogy tárgyalt az őt alkalmazni kívánó Florentino Perez elnökjelölttel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik