Élet-Stílus

Ancelotti irányíthatja a madridi álomcsapatot

A Real Madrid elnöki posztjáért hajtó Florentino Perez az olasz Carlo Ancelottit, az AC Milan jelenlegi szakvezetőjét szeretné megnyerni a csapat vezetőedzőjének, és 300 millió eurót kíván elkölteni a nyáron világsztárok igazolására.

A madridi sztárklub korábbi elnöke, Florentino Perez újbóli megválasztása esetén ismét galaktikussá kívánja tenni a királyi gárdát. Edzőként Carlo Ancelottit, az AC Milan szakvezetőjént kívánja alkalmazni – és már tett is lépéseket az ügyben.

A Tuttosport olasz sportlap értesülései szerint Perez a múlt héten, Genfben találkozott a trénerrel, együtt ebédelt vele, és a finom falatok mellé hároméves szerződést, egyúttal mesés, évi 5 millió eurós fizetést, illetve kiváló csapatot kínált fel neki.

A tervek szerint Ancelotti Kakával együtt érkezne Madridba (MTI/EPA)

A tervek szerint Ancelotti Kakával együtt érkezne Madridba (MTI/EPA)

Perez nem sajnálná a pénzt erősítésekre, 300 millió eurót is hajlandó lenne elkölteni a nyáron, hogy megszerezze Kakát, Cristiano Ronaldót, Steven Gerrardot és Karim Benzemát.

Az értők szerint Ancelotti edzőnek való kinevezésével Kakát is könnyen rá lehetne venni a klubváltásra – tehát a 49 éves olasz tréner alkalmazása nem csupán szakmailag hozhat hasznot a Real Madridnak…

A terv készen áll, ugyanakkor az csak a várhatóan májusban esedékes elnökválasztáson derül ki, hogy Florentino Perez egyáltalán neki kezdhet-e az „álomcsapat” építésének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik