Élet-Stílus

Benítez leigazolná Robbent

Az FC Liverpool futballcsapatának spanyol vezetőedzője szívesen látná együttesében Arjen Robbent, a Real Madrid villámléptű szélsőjét.

Rafa Benítez “csábítási szándékáról” keddi online kiadásában írt a legnépszerűbb spanyol sportnapilap, a Marca. Az újság úgy tudja, hogy a királyi gárda németalföldi légiósáért 20 millió fontot – mintegy 22 millió eurót – kínál az angol klub.

Az FC Liverpool a nemrég szerződést hosszabbított spanyol szakember irányításával ismét Európa vezető együttesei közé emelkedett, a Bajnokok Ligájában idén is benn van a legjobb nyolc között, a szigetországi élbajnokságban, a Premier League-ben pedig a második, szorosan a címvédő Manchester United mögött. Az idén nyárra tervezett új igazolásokra összesen 33 millió eurónyi összeg jut, és ennek állítólag akár a kétharmadát is kész Robben megszerzésére fordítani Benítez.

A holland csatár 2007-ben érkezett – éppen Angliából, a Liverpool fő riválisai közé számító FC Chelsea-től – a Real Madridhoz az akkori elnök, Ramón Calderón hathatós támogatásával. A fővárosi klubnak a támadó szerződtetése 36 millió eurójába került – írta a Marca.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik