Élet-Stílus

Mijatovics a távozását fontolgatja

Spanyol sajtóértesülések szerint jövő nyáron távozhat a Real Madrid labdarúgócsapatától Predrag Mijatovics, az együttes szerb sportigazgatója.

A spanyol fővárosi klubnál nyáron valóságos földindulás veheti kezdetét, s amennyiben Floretino Perez lesz a régi-új elnök, az 1998-as Bajnokok Ligája amszterdami döntőjének egyetlen gólszerzője alighanem új állás után nézhet.

A Marcának nyilatkozó sportigazgató meg van győződve arról, hogy az új vezetőség nem újítja majd meg szerződését, s így arra készül, hogy a Real első őszi találkozóját a képernyőn követi majd figyelemmel – madridi otthonában.

Addig viszont abban reménykedik, hogy távozását egy bajnoki címmel „aranyozhatja be”. Mijatoviccsal egyetemben a szakvezető Juande Ramos pozicíója sem biztos a Santiago Bérnabeuban.

“Látom magam, ahogyan otthonról nézem nyugodtan a Real mérkőzéseit. Le fog járni a szerződésem, néhány hónappal előtte majd végiggondolom a dolgot. A fő célkitűzésem addig is, hogy a Real megnyerje zsinórban harmadik bajnoki címét. Juande nagyon jó munkát végez, s ha élen zár a bajnokságban, egy évvel meg is hosszabbíthatják szerződését” – vélte a 40 éves sportvezető a Juventus elleni BL-döntő egyik sikerkovácsa.

Mijatovics 2006 nyarán lett a klub sportigazgatója, azóta rengeteg vád érte főként a felelőtlennek minősített átigazolások miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik