Élet-Stílus

Khan visszavágna Prescottnak

A britek üdvöskéje, Amir Khan szeretne minél hamarabb ismét ringbe szállni a kolumbiai Breidis Prescott ellen, aki tavaly szeptemberben egy perc alatt kivégezte.

Amir Khan (20 győzelem, 1 vereség) szombat este Manchesterben technikai döntéssel verte a manchesteri profiboksz-gálán a mexikóiak legendás öklözőjét, Marco Antonio Barrerát. A véres összecsapás után a 22 éves brit úgy nyilatkozott a BBC-nek, hogy szeretne visszavágni egyetlen legyőzőjének.

„Hibáztam a Prescott elleni meccsen, amiért alaposan meg kellett fizetnem. Még egyszer biztosan nem fordulna elő” – mondta Khan.

A szombati ringcsatát követően Khan promótere, Frank Warren bejelentette, hogy még idén szeretne egy címmeccset lekötni. A brit klasszis trénere, Freddie Roach ezzel szemben szerencsésebbnek tartaná, ha tanítványa 2-3 mérkőzést még bokszolna, mielőtt kiállna egy világbajnoki övért.

Prescott brutális kiütéssel szakította meg tavaly szeptemberben Khan 18 meccses veretlenségi sorozatát. A kolumbiai (21 meccs, 21 győzelem) öklöző azóta egyszer bokszolt, néhány hete diszkvalifikálták ecuadori ellenfelét, Humberto Toledót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik