Élet-Stílus

Halálos fenyegetés a csúfos BL-búcsú után

A csúfos Bajnokok Ligája-búcsút követően levélben halálosan megfenyegették a portugál Sporting Lisboa elnökét, vezetőedzőjét és a klub néhány labdarúgóját.

A halálos fenyegetést tartalmazó levelet azután postázták, hogy a Sporting Lisboa az 5-0-ás hazai zakó után a visszavágón is kiütéses, 7-1-es vereséget szenvedett a német Bayern Münchentől a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A Bola című portugál sportnapilap beszámolója szerint az egyelőre ismeretlen levélíró Filipe Soares Franco elnököt, Paulo Bento vezetőedzőt, Rui Patricio kapust fenyegette meg, illetve a fővárosi együttes egyik sztárjátékosát, Miguel Velosót, jóllehet, ő nem lépett pályára a bajorok elleni párharcban.

A csapat csúnyán leszerepelt a BL nyolcaddöntőjében (MTI/EPA)

A csapat csúnyán leszerepelt a BL nyolcaddöntőjében (MTI/EPA)

A rendőrség rendkívül komolyan veszi a fenyegetést, éppen ezért fokozott biztonsági intézkedések közepette került sor vasárnap a Sporting Rio Ave elleni, 2-0-ra megnyert bajnoki találkozójára. A hatóság emberei valamennyi szurkolót igazoltattak a stadion bejáratainál, és a jelentések szerint
ez a bánásmód nem is volt a Sporting-drukkerek ínyére.

Costa Ramos rendőrségi vezető úgy véli, a nyomozás jól halad, szerinte rövid időn belül kézre kerül a fenyegető levél feladója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik