Élet-Stílus

Elájult a pályán Mocsai Tamás

Súlyos agyrázkódással kórházba került Mocsai Tamás, a német TBV Lemgo magyar válogatott kézilabdázója, miután a kedd esti, Göppingen elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésen egy ütközés után a padlóra esve beütötte a fejét.

A Bild című lap internetes kiadása szerint a 30 éves játékos eszméletlenül terült el a földön, az orvosi stáb pedig azonnal a segítségére sietett. A helyszíni beszámoló alapján Mocsai három perc elteltével tért magához, majd később, az öltözőben már kommunikált a környezetével.

A Lemgo honlapján megjelent információk szerint az orvosi vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy nincsen komolyabb baja Mocsainak. „A CT-vizsgálat súlyos agyrázkódás mellett semmit sem mutatott ki. Tamás a kórházban töltötte az éjszakát, de szerda délelőtt már a csapattal együtt hazautazott” – nyilatkozta Daniel Stephan, a csapat sportigazgatója.

A baj nem jár egyedül mondást igazolva ugyanakkor kiderült, hogy a játékos – még az első félidőben – eltörte a jobb mutatóujját és a későbbi vizsgálatok függvényében elképzelhető, hogy meg kell operálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik