Élet-Stílus

Nem Vidics oldja meg a Milan gondjait

Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan szemet vetett a Manchester United védőjére, Nemanja Vidicsre, de a szerb játékos ügynöke cáfolta ezt az értesülést.

Silvano Martina teljesen kiakadt azon az olasz lapértesülésen, miszerint védence, a Manchester Unitedben alapember Nemanja Vidics az AC Milanhoz szerződhet. Az ügynök fel is kereste a pletykát megjelentető olasz újságot, valamint elbeszélgetett a szerzővel is, majd a Goal.com internetes szaklapnak elmondta: a hír nem igaz, állítása szerint amúgy ezt a szerző is elismerte.

Martina, hogy mindezt nyomatékosítsa, még hozzátette: „Vidics szereti a Manchester Unitedet, és marad is a csapatnál… “

Ha szerb válogatott játékos esetleges szerződtetése „kamu” is, az igaz, hogy a Milan nem túl acélos és koros védelmének megerősítésén fáradozik.

A jelenleg harmadik helyen álló piros-feketék a brazil Felipe Mattionit és Thiago Silvát már megszerezték, és további bekkek érkezése várható. Annál is inkább, mert a 40 esztendős Paolo Maldini visszavonul szezon végén, míg Alessandro Nesta krónikus hátproblémái nem javulnak, ráadásul a minap újabb izomsérülést szenvedett, emiatt a pályafutása folytatása is kérdésessé vált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik